Завершено монтаж та пусконалагодження кисневої станції MAS-OXY-30 продуктивністю 30 м3/год.

Завершено монтаж та пусконалагодження кисневої станції MAS-OXY-30 продуктивністю 30 м3/год.
Нашими спеціалістами завершено монтаж та пусконалагодження кисневої станції продуктивністю 30 м3/годину та чистотою 90-95% у контейнерному виконанні.
Кисневі генератори MAS-OXY, що поставляються ТОВ «МАС СІСТЕМЗ», використовуються при лікуванні пацієнтів із гострою респіраторною хворобою COVID-19, а також для створення спеціальних дихальних сумішей, у тому числі для наркозу, у палатах із спеціальним мікрокліматом. Використання медичного кисню необхідне забезпечення проведення реанімаційних заходів, під час проведення різноманітних медичних операцій. Необхідний кисень і для лікування наших поранених захисників, тому нещодавно ми відвантажили кисневу станцію до військового шпиталю.
Нестача кисню, у свою чергу, суттєво вплине на збільшення ризиків внутрішньої загрози нормальній діяльності закладів охорони здоров’я та лікування тяжкохворих осіб.
Щоб уникнути критичних ситуацій у роботі кисневих станцій, наша сервісна служба допоможе у вирішенні питань щодо сервісного обслуговування генераторів кисню та кисневих станцій (050) 567-01-66.
Отставить отзыв